Helista: +372 453 3776
BRONEERI

From the Blog

UUS BAAR LÕPUKS VALMIS!

UUS BAAR LÕPUKS VALMIS!

Veski sai endale üle aastate uue baari, kuhu mahub askeldama rohkem kui 1 teenindaja 😀 Baariruumi seinad said uue viimistluse. Alles jäi vaid olemasolev põrand. Baariruumi renoveerimise käigus toodeti uus baarilett. Valgustus koondati dekoratiivlühtrisse, tõllarattaelemendina baari laes. Baarimööbel parandab olemasoleva ruumi kasutust, lisaks dekoreerib ruumi värskendusliku rombidekooriga Uue baarileti kujundas KULDNE MUNA sisekujundaja Mareliis Raid, […]

Continue Reading

Põhjamaade juhtiv teenäitaja White Guide nimetas 2021.aasta TOP100 restorani Eestis ja Saaremaa Veskil on järjekordselt au olla selles nimistus! Eesti Maitsed, aitäh meid märkamast! Juba 5.aasta järjest! Oleme väga tänulikud eelkõige teile, meie armsad külalised! Ilma teieta ei oleks meid Sellise superägeda meeskonnaga ongi kõik võimalik! Edasi tähtede poole!

Continue Reading

ELAMUSE LUGU / AITÄH, EAS!

ELAMUSE LUGU / AITÄH, EAS!

Maikuus 2020 esitasid turismiettevõtted ja -organisatsioonid mõne päevaga rekordarvu taotlusi EASi turismiettevõtete ärimudelite rakendamise toetuse saamiseks. Ärimudelite programmist toetust saanud suurprojektide hulgas oli ka Saaremaa Veski esitatud projekt tehnoloogilisele lahendusele. Projekti käigus meie teenindus digitaliseeritakse ja muudetakse efektiivsemaks, toitlustusele lisatakse elamusteenus. Luuakse tuulikute ajaloo interaktiivne külastuskeskus, mis annab lisaväärtust kogu linnaruumile. Toetuse suurus u 195 […]

Continue Reading

VESKI NAPSU LUGU

VESKI NAPSU LUGU

Veski napsu lugu ulatub aastasse 2015! Keksida pika ajalooga ei saa, aga öppinud napsu tegemise protsessist oleme juba nii mõndagi. Ei saa ka enam öelda, et tegemist on tagasihoidliku joogiga, mida siin pölve otsas pruulime ja kallitele külalistele jao pärast maitsta anname. Oleme soovijatele teele pannud juba mitmeid kaste Eesti erinevatesse otstesse ning esimesed pudelid […]

Continue Reading

AITÄH, ARMSAD KÜLALISED!

AITÄH, ARMSAD KÜLALISED!

Kuigi ametlikult suvi kestab veel, võib tänasega siiski aktiivse suveperioodi kokku tõmmata! Meie armsaid külalisi liigub vähem, meie veskipere noored liiguvad oma „päris“ tegemiste juurde, puude lehti on juba pargiteedel sahisemas, ilmad muutuvad jahedamaks.. Enamus läheb oma rutiinsete tegemiste juurde, ei leia enam nii palju aega kokteilitamiseks, sõpradega kokku saamiseks, niisama hängimiseks… Tahamegi lihtsalt öelda, […]

Continue Reading

KOTT-TOOLI SÕNUM SULLE!

KOTT-TOOLI SÕNUM SULLE!

Kas olete tähele pannud, et igal meie kott-toolil on oma isiklik sõnum! Kui sa istud ühele meie kotikatest, siis pane tähele, millise sõnumiga see sind hetkel saadab Näiteks Hannesega juhtus nii, et tema tuli meie õuele, vajus toolisse ja tellis ühe jahutava ölle ja nii teisegi ja siis kolmandagi.. Kui enne koidikut sealt end püsti […]

Continue Reading

MAAILMA PARIM KOHV EESTIST

MAAILMA PARIM KOHV EESTIST

Kas usud, et Maailma Parimat kohvi valmistatakse Eestis? Nii see tõesti on – Tallinna külje all asub Coffee People röstikoda, mis on pühendunud planeedi kõige kvaliteetsema kohvioa leidmisele, selle veelgi paremaks röstimisele ning parima-kohvi-armastajatele kättesaadavaks tegemisele. Veski perfektne kohv valmib hoole, armastuse ja justnimelt Coffee People kohviubadest. Kohvioad korjatakse käsitsi, ostetakse parimatest korjetest otse farmeritelt […]

Continue Reading

LEGENDAARSED JUUSTUPALLID

LEGENDAARSED JUUSTUPALLID

Mis asi nende pallidega siis on, et isegi Kristjan Jõekalda mainib neid Saaremaa videos 2 korda?! Lugu selline, et iga Veski kokk teeb juustupallid perfektsena ka unesegasena või kui küsida meie teenindajalt “Milline on meie kõige rohkem müüdud…”, siis enne kui küsimusega lõpuni jõuad, tuleb vastuseks JUUSTUPALLID!!! Juustupallide menüüs hoidmisega on olnud igasuguseid etappe. Küll […]

Continue Reading

EELISTAME KOHALIKKU MAITSET

EELISTAME KOHALIKKU MAITSET

Kohalikus (loe: lihtsuses) peitub võlu! Tänapäeva elustiili iseloomustab üha suurenev kiirtoidu ja valmistoidu tarbimine, mida imporditakse meile tuhandete kilomeetrite kauguselt. Toiduaineid transporditakse, ladustatakse, puhastatakse, töödeldakse, külmutatakse ning igal sammul väheneb toiteväärtus. Toidulaud on külluslikum kui kunagi varem, kuid sööme toitu, kus toitainete sisaldus on väike ja meie rakud näljas. Seevastu kohalik kaubavahetus pakub kvaliteetsemat kaupa, […]

Continue Reading