VESKI NAPSU LUGU

Veski napsu lugu ulatub aastasse 2015! Keksida pika ajalooga ei saa, aga öppinud napsu tegemise protsessist oleme juba nii mõndagi. Ei saa ka enam öelda, et tegemist on tagasihoidliku joogiga, mida siin pölve otsas pruulime ja kallitele külalistele jao pärast maitsta anname. Oleme soovijatele teele pannud juba mitmeid kaste Eesti erinevatesse otstesse ning esimesed pudelid jõudsid sel aastal Venemaalegi!!✨
MILLISE IMEPÄRASE JOOGIGA TEGEMIST SIIS ON?
🍷 Meil on olnud erinevaid napsumeistreid, hetkel teeb seda aga hoole ja armastusega, täpselt koguseid välja arvutades ja retseptuuri detailselt kirja pannes meie Veski enda peremees Kaupo!👨‍🦳 Kui te peremeest majas ei silma, siis vöib julgelt koputada napsukeldri uksele. Kindlalt möödab ja katsetab ta seal erinevaid uuemaid ja juba laagerdunud maitseid.. Ja kui sisse piilud, siis kohe kindlasti on tal käepärast just MIDAGI HUVITAVAT, mis tuleb kohe ära proovida ja oma arvamus öelda 😀👌
🍷 Kui napsu puhul tuleb hoiatada eelnevalt tervisele kahjustava alkoholi möju pärast👆, siis meie röhutaksime pigem tema 👉tervislikku külge! Kui ikka kurk kähedaks kipub minema või tunne enam nii hea ei ole, siis vöta 1 meie tervistav naps- hoiab meele ja tervise korras ning paneb head mõtted liikuma!😍 Miks küll tervistav?🧐
🍷Sest köik meie napsud sisaldavad kohalike saare memmede poolt korjatud tervistavaid marju.
Meil on pöhivalikus 5 erinevat napsu. Kõik nad on tuntud rahvameditsiinis kui „supertoidud“ ja stimuleerivad meie immuunsüsteemi:
🍷MUSTSÖSTAR lisaks aeglustab vananemist, soodustab ajutegevust.
🍷ASTELPAJU võitleb depressiooniga, ergutab hormonaalsüsteemi tegevust.
🍷MUSTIKAS parandab nägemist ja maksahädasid.
🍷RABARBER suurendab mõtteteravust ja töövõimekust.
🍷POHL igas möttes tubli rahvameditsiini esindaja.
Üks meie naps sisaldab vähemalt kolmandiku seda väärikat, ehedat Saaremaa marja. Kes kahtleks küll tema tervistavas möjus?! Pigem jääda ikka tarbimise möödukuse juurde 😉
🍷 Kui sa nüüd mötlesid, et vaat, ei olegi veel saanud seda va Veski napsu vöi enam ei mäleta, milliste suurepäraste napsudega tegemist on, siis kirjuta või helista meile julgesti ja väljenda soovi. Kaupo on kohal ja teeb sulle ning su seltskonnale rännaku napsude hingemaailma!😇
🍷 Meie naps on ka ainulaadne, saare elamusega kingitus sinu söpradele või partnertele!👌
Vot, selline kena lugu! Aitäh, kes looga löppu jöudsid! 😅 Ja ikka terviseks! 🍷