AITÄH, ARMSAD KÜLALISED!

Kuigi ametlikult suvi kestab veel, võib tänasega siiski aktiivse suveperioodi kokku tõmmata! Meie armsaid külalisi liigub vähem, meie veskipere noored liiguvad oma „päris“ tegemiste juurde, puude lehti on juba pargiteedel sahisemas, ilmad muutuvad jahedamaks.. Enamus läheb oma rutiinsete tegemiste juurde, ei leia enam nii palju aega kokteilitamiseks, sõpradega kokku saamiseks, niisama hängimiseks… Tahamegi lihtsalt öelda, et ME OLEME VÄGA TÄNULIKUD, ET TULITE! ❤️😇
Kuigi suvi algas suures kartuses, oli suvi meile erakordselt õnnelik, külalisterohke ja täis rÖÖmsat tööd! 🥰
🙏 Me oleme VÄGA TÄNULIKUD NOORTELE ABILISTELE, kes meile igal aastal jälle tagasi tulevad ja rikastavad meid oma noore energia, sära, rõõmu, vabaduse ja kirgliku sooviga teha tööd ja anda endast parim meie külalise teenindamisel.. Anname neile andeks nende apsakad, neil on suur tahe ja lai naeratus!😄
Stella,loodame siiski, et meid vaatama tuled, aga soovime sulle ülikooliõpingutes ja -tegemistes samasugust indu ja rõõmu nagu seda meile pakkunud oled!!😍
Hanna Marta, ka sulle arstiõpingutes 👩‍⚕️kannatlikkust ja jaksu! Sa oled super tubli!😍
Kaidi, meie Veski peakokk👩‍🍳 juba mitu aastat, oh, kui kurb on meel! Aga usume, et su unistus saab jõudu juurde ja täitub oma kõige õnnelikumal moel! Nii lihtsalt saab olema!! Ja kindlasti tuleme sulle Pärnusse külla!! 😉
Teistega jätkame veel, oleme ju kokku leppinud! 👌❤️
🙏 Me oleme VÄGA TÄNULIKUD OMA KOOSTÖÖPARTNERITELE, kellega sel suvel kindlasti rohkem kui kunagi varem on loodud ägedaid uusi üritusi!! Olete teinud need meeldejäävaks. Töö õnneks jätkub.. 😉
🙏 Ja loomulikult oleme VÄGA TÄNULIKUD TEILE, MEIE KALLID KÜLALISED! ❤️ Ilma teieta polekski meid! Kui erakordselt palju teid meil suvel külas käis. Loodame, et enamusele suutsime pakkuda elamust ja me kohtume kindlasti veel! Kui on nurinat, kirjutage ja joonistage, järgmine kord püüame paremini! Kui on rõõmu, jagage kindlasti, see motiveerib jätkama!🙏
Tulge ka sügisel ja talvel ja kevadel, siis on ju teistmoodi kena!👌🥰
Veski jätkab aga sügiseste toimingutega:
🍂Homsest päevapraed,
🍂loomulikult 1.septembril eripakkumised,
🍂Saaremaa Võrkpalliklubi igapäevane tervislik toitlustamine
🍂Oh ja tahaks kuulda juba SAAA-RE-MAAD saalides, kaasa elamas meie võrkplalluritele! 🥁
🍂.. JA OI KUI PALJU UUDISEID ON OOTAMAS EES!! Olge valvel!!😉
KENA SUVE LÕPPU KÕIGILE!! 💛
VÄRVIKAT SÜGIST JA VAHVAT KOOLITEED, KEL SEE EES!!👫🍂
Teie Veskipere ❤️