Helista: +372 453 3776
BRONEERI

From the Blog

“Vanuse 50 varjundit” Andres Dvinjaninovi monokomöödia  | 21.04

“Vanuse 50 varjundit” Andres Dvinjaninovi monokomöödia | 21.04

Me vananeme, kas tahame seda või mitte. Kas oleme vanemaks saades targemad? Mis juhtub meie vestlusteemadega? Kuidas mõjutavad aastad meie maitset, juuste värvi ja kaalu? Vananemisega kaasnevaid iseärasusi lahkab armastatud näitleja ja lavastaja Andres Dvinjaninov, kes on lavalaudu vallutanud ja publikut hullutanud pea nelikümmend aastat. Nüüd, oma kuuekümne viienda, vabandust, 56. eluaasta lävel räägib ta […]

Continue Reading

Jaan Tätte “Rändaja”  | 07.05

Jaan Tätte “Rändaja” | 07.05

Jaan Tätte nimi toob meie kujutusse üksiku seikleja Vilsandi saarelt, kes vestab oma laule kitarri saatel. Erakliku multitalendi töödest ja tegemistest, mõtetest, laulutekstide sünnist, ümbermaailma reisist jne kuuleme tema kontsertreisil “Rändaja”. AEG: 7. mai kell 19.00 Pilet: 20 € Pileteid saab osta Veskist kohapeal või arvega veski@saaremaaveski.ee PS! Kui soovid ka head joogid ja söögid […]

Continue Reading

Emadepäeva brunch | 08.05

Emadepäeva brunch | 08.05

Kõige parem kingitus on koosveedetud aeg!   Kutsume teid emadepäeva tähistama hilisele hommikusöögile 8. mai kell 12.00 Menüü avalikustame peagi!   Osalus tasu 39€ kuni 12 aastasele lapsele 15€ Broneerimine veski@saaremaaveski.ee Tel 45 33 776 Tutvu ka meie teiste üritustega: https://saaremaaveski.ee/sundmused/ Ig: Saaremaaveski

Continue Reading

UKRAINA HEAKS!

UKRAINA HEAKS!

Eesti rahvas on näidanud, et tahe aidata on suur – nii on see ka tänases olukorras, kus abi vajavad ukrainlased ja Ukraina. Meist igaüks saab aidata. Meie aitame märgata. Aitame Saaremaale saabuvaid ukrainlasi toitlustamisega. Iga väike samm loeb! Aita sina ka: www.ukrainaheaks.ee

Continue Reading

Rahvusvaheline vähihaigete laste päev

Rahvusvaheline vähihaigete laste päev

Täna, 15.veebruar on rahvusvaheline vähihaigete laste päev. Seda päeva tähistatakse alates 2002. aastast igal aastal 15. veebruaril kõikjal maailmas. Päeva tähistatakse kuldse lindiga. Koostöös BOP Animation produktsiooniga rüütas ka Veski ennast kuldsesse valgusesse. „Eestis saab aastas vähidiagnoosi 50 last. Kuldse lindi kampaaniaga tahame meeles pidada meie väikeseid kangelasi ja nende lähedasi. Kuld on väärtuslik metall ja […]

Continue Reading

NOM2022 Brunch kihisevaga | 13.03

NOM2022 Brunch kihisevaga | 13.03

Ilma naisteta on kurb maailm! Sel kaunil pühapäeval tähistame naisi ja naiseks olemist! Sööme, naerame ja naudime kihisevat. Mullidest pajatab sommeljee Karel Veski ja maitsmisele tulevad naistepäevale kohaselt roosad mullid: -Luna de Murviedro Alcohol Free Sparkling Rose -Cava Clos Amador Brut Rose Tendre -Edoardo Miroglio Sparkling Rose -Maschio Prosecco Rose Extra Dry Lisaks saame maitsta […]

Continue Reading

Peakoka õhtusöök Prantsuse jookidega | 26.11

Peakoka õhtusöök Prantsuse jookidega | 26.11

Kutsume Teid reedel, 26.novembril kell 19 restorani Saaremaa Veski nautima peakokk Alar Aksalu viiekäigulist õhtusööki šampanja, veini ja konjakiga. Õhtu jooke tutvustab FTD Cognac Maxime Trijol konjakimaja Brand Ambassador Kaido Laanet! ——- 5-käiguline õhtusöök sobitatud joogimenüüga: Metsaseene Consome seened / suitsupardi hake / roheline spargel / suhkruhernes / roheline sibul * Champagne Cossy Extra Brut […]

Continue Reading

Samblakuusk x jõulupärg meistrituba I 27.11

Samblakuusk x jõulupärg meistrituba I 27.11

Hakkame vaikselt jõuludeks sättima  Valmistame meistritoas imeilusat samblakuuske, mis on muutunud jõuludekoratsioonide hulgas iga aastaga järjest populaarsemaks. Lisaks, kes soovib, saab kuuse asemel jõulupärga valmistada. Pärg on juba vanadest aegadest olnud Eesti rahval uksel kui kaitse kurjade vaimude eest. Tänapäeval valmistame pärga pigem jõulude eelsel ajal ja seda saame kasutada ka näiteks lauakaunistusena. Kogu vajalik materjal […]

Continue Reading

WHITE GUIDE 2022 & EESTI TOP50!

WHITE GUIDE 2022 & EESTI TOP50!

Uudise peale, et oleme tõusnud Eesti parimate restoranide hulgas TOP50-nesse, meid valdas emotsioonide vurr – tänulikkus, rõõm, uhkus, naer & nutt! KOOSTÖÖ & ELAMUS on märksõnad, mis iseloomustavad meie viimast aastat. On oluline, et taldrikutel, millel süüa pakume, ei oleks odavaim tooraine, vaid meie Rautsi Talu Aarne kartulid, porgandid ja peedid. Kala taldrikul ei oleks […]

Continue Reading

UUS SÜGIS-TALVINE MENÜÜ

UUS SÜGIS-TALVINE MENÜÜ

Tänasest on meil uus sügismenüü! Põnev, värviline ja imemaitsev! Varasemast jäid alles kõige lemmikumad ja lisasime ka uusi maitseid. Uute maitsetena leiate Liivimaa veiseliha carpaccio, Esna värske kitsejuustu salati, samuti soe suitsupardisalat.. Pakume uuesti oma saare Pähkla forelli, madalküpsetatud veisepõske. Magusaks soovitame sooja õuna crumble’it või väga erilist jäätise-juustukooki Kolotsi Talu sinihallitusjuustust 😛 Vanadest olijatest […]

Continue Reading