Peakoka õhtusöök Prantsuse jookidega | 26.11

Kutsume Teid reedel, 26.novembril kell 19 restorani Saaremaa Veski nautima peakokk Alar Aksalu viiekäigulist õhtusööki šampanja, veini ja konjakiga. Õhtu jooke tutvustab FTD Cognac Maxime Trijol konjakimaja Brand Ambassador Kaido Laanet!

——-
5-käiguline õhtusöök sobitatud joogimenüüga:

Metsaseene Consome
seened / suitsupardi hake / roheline spargel / suhkruhernes / roheline sibul
* Champagne Cossy Extra Brut

Kala
peediga marineeritud külmsuitsutatud forell / õuna-selleri-mädarõikakreem / Rautsi talu kollane porgand / vinnutatud tomat / tilliõli
*Jean Loron Bourgogne Chardonnay 2018

Veis
veise carpaccio / 18 kuud laagerdunud Kolotsi juust / marineeritud kukeseen / karulauguhakke – kanepiõli dressing / ebaküdoonia-murulauguremulaad
* Les Cousines Château Peybonhomme Les Tours

Hirv
Saaremaa röstitud hirve sisefilee / karamellvõis küpsetatud redis / kadakaga suitsutatud pastinaak / pähkel/ kadakaõli
* Château De Lavagnac Bordeaux Superieur 2010

Dessert
Kolotsi Sinihallitusjuustu – jäätise kook / põldmarjakompott / murakamoos / vaarika-ebaküdooniabalsam
* Maxime Trijol Pineau Des Charentes Rouge (5 aastat vaadis)

Konjakite esitlus:
* Cognac Maxime Trijol Grande Champagne Colombard Limited edition
* Cognac Maxime Trijol Grande Champagne XO, laagerdunud miinimum 30 aastat vaadis, pärjatud 2021 nii kuldmedali kui aasta konjaki tiitliga “Cognac of the Year”
——-

Õhtusöögi hind on 69 eurot │ külaline,
sisaldades 5-käigulist õhtusööki koos jookidega.
Broneeri aegsasti laud tel. 45 33 776, veski@saaremaaveski.ee
www.saaremaaveski.ee