UUS SÜGIS-TALVINE MENÜÜ

Tänasest on meil uus sügismenüü! Põnev, värviline ja imemaitsev!
Varasemast jäid alles kõige lemmikumad ja lisasime ka uusi maitseid.

Uute maitsetena leiate Liivimaa veiseliha carpaccio, Esna värske kitsejuustu salati, samuti soe suitsupardisalat.. Pakume uuesti oma saare Pähkla forelli, madalküpsetatud veisepõske. Magusaks soovitame sooja õuna crumble’it või väga erilist jäätise-juustukooki Kolotsi Talu sinihallitusjuustust 😛

Vanadest olijatest leiad meie menüüst loomulikult juustupallid, populaarse sakuska vaagna. Supikausiks kasutame endiselt oma krõbedat saiapotti, milles seekord serveerime imelise maitsega kõrvitsasupi. Laetud kartulid ja burgerid pidid jääma!! Madalküpsetatud sealiha pohlaglasuuris suisa sulab suus, ka seda praadi ei olnud võimalik eemaldada.

Nii, et usutavasti leiab igaüks meie menüüst omale miskit keeltmööda 😉

Tutvu meie menüüga siit!