SINU SÜNDMUS, MEIE KORRALDAME!

Veski on suurepärane koht erinevate sündmuste korraldamiseks – olgu selleks pulmad, sünnipäevad, tüdrukuteõhtud, seminarid või meeskonnaüritused. Meie eesmärk on tagada, et üritus oleks sulle ja sinu külalistele meeldejääv ning sujuks võimalikult pingevabalt.

Üritusele saad vürtsi lisada peremees Kaupo valmistatud napsude degustatsiooniga. Kaupo on valmis külalistele rääkima napsutootmise protsessidest, marjade tervislikkusest ja napsude kasulikkusest. Lisaks saavad osalejad nautida meie kogenud kokteilimeistrite läbiviidavaid koolitusi, kus omandatakse baasteadmised kokteilide valmistamise kohta. Saame sind aidata meelelahutuse leidmisel, olgu selleks sobiva bändi või õhtujuhi leidmine, vajadusel aitame ka dekoratsioonide ja stilistikaga.

Meie ajaloolises hoones on sul võimalus valida mitme erineva saali vahel ja igaüks leiab just endale sobiva.

🥂 Kaminasaal: Suurepärane valik suuremateks sündmusteks, mahutades kuni 60 külalist. Siin saab nautida hubast atmosfääri ja soojust kaminatule valgel.

🥂 Ajalooline I korrus: mahutab kuni 35 külalist, siin saad nautida ajaloolist õhkkonda ja unikaalset keskkonda.

🥂 II korrus: Sobib suurepäraselt väiksemateks seltskondlikeks sündmusteks, mahutades kuni 25 külalist.

🥂 Õdus napsuruum: Ideaalne valik väiksemateks sündmusteks, mahutades kuni 16 inimest. Siin saab nautida hubast keskkonda koos peremees Kaupo valmistatud majanapsudega.

🥂 Veski kaunis aias oleme korraldanud üritusi ligi 200le inimesele. Meil on armas katusealune terrass ja lisaks rõdu tuuliku kolmandal korrusel, kust avaneb kaunis vaade.

Olenemata sündmuse tüübist või suurusest, aitame korraldada meeldejäävaid sündmusi, millest jäävad unustamatud mälestused! 🤩

Ootame sind külla! ❤️

Kui soovid täpsemat infot, siis helista 45 33 776 või kirjuta veski@saaremaaveski.ee