NAPSU DEGUSTATSIOONID JA TOOTMINE

Saaremaa Veski vanadesse keldriruumidesse, mis oli täis tundmatut kraami aegade algusest, kus ämblikud olid suuremad kui..  on kerkinud ambitsioonikas kohalike marjanapsude väiketootmine. Külalisel on võimalus oma silmaga näha napsude tootmist. Lisaks on tootmise kõrval õdus degustatsiooniruum. Degustatsiooniruum mahutab 16 inimest ja vajadusel rohkemgi. Võimalus degusteerida majas toodetud napsusid autentses keskkonnas koos napsumeister, peremees Kaupoga. Kaupo Pastak on Veskis atesteeritud kange alkoholi ja etanooli kanguse mõõtja! Seda on meil vaja aktsiisilao omamisel ehk napsutootmises. Kaupo hea meelega räägib külalisele napsutootmise protsessidest, marjade tervislikkusest ja napsude kasulikkusest 😉

Napsumeister Kaupo tavaliselt toimetabki oma keldris. Kui oled Saaremaal, telli üks meeleolukas degustatsioon oma seltskonnale. Siiani on degustatsiooniprogramm olnud tujutõstev ja inimesed lahkuvad meie juurest väga rõõmsalt 😀

Ootame teid külla!
Kui soovid täpsemat infot, siis helista +372 50 60 481 või kirjuta veski@saaremaaveski.ee

Suur tänu tehtud töö eest:
Spetsiaalne Ehitusettevõte, Kasesalu Mööbel, Tool&Tool, sisekujundusbüroo KULDNE MUNA ja loomulikult EAS – Turismiettevõtete ärimudeli rakendamise toetuse eest!