Salajutud (Mallukas ja Kristina Pärtelpoeg) I 29.03

VÄLJA MÜÜDUD!
Mallukas ise küll ütleb, et on üks suvaline mutt Männikult, aga me kõik teame, et ta on palju rohkem. 🤘 Mallukas on blogija ning “Salajuttude” podcasti üks eestvedajaid, aga eelkõige on ta aus, otsekohene ja avameelne kolme lapse ema, kes on juba aastaid oma elust rääkinud ilma igasuguste filtriteta. 💁‍♀️ See on talle toonud tuhandeid fänne, kes suudavad samastuda ning igapäevastele seikadele kaasa elada.
Mallukaga liitub ka Kristina Pärtelpoeg, nii et ees ootab õhtu terve “Salajuttude” podcasti dünaamilise duoga!

Kuressaare vestlusõhtu erineb teistest aga selle poolest, et selle eesmärk on puhtalt heategevuslik. Nimelt on “piletiks” annetus Punase Risti Saaremaa Seltsile ning seeläbi Saare maakonna nõrgemas positsioonis olevate inimeste toetuseks.

“Pilet” on 40 eurot, selle sisse kuulub ka tervitusmull ning heade sponsorite toel kokku pandud kinkekott. Lisaks on garanteeritud üks naerurohke ja meeleolukas õhtu, millesarnast on raske unustada. 🥂🤭

📝Kohad on piiratud. Broneerimiseks kirjuta saaremaa@redcross.ee.

Nagu eelpool mainitud, siis pileti asemel on oodatud annetus Eesti Punase Risti Saaremaa seltsi kontole ning ülekande screenshot saaremaa@redcross.ee või Messengeri.

Kontod annetuseks:

LHV:EE607700771001235446
SEB:EE561010220065555014
SWED: EE902200001120154961
Selgitusse: Saaremaa Seltsile, … (oma nimi, kellele bronn tehakse)
Tulumaksu saab tagasi. 😉

Teeme koos head!

Vaata ka teisi Saaremaa Veski üritusi: siit!