KINGIIDEE VESKIST

Veski peremees Kaupo toodab ise napse, meie armas Margarita küpsetab nostalgilisi kondenspiimapähkleid, meie hea koogvõlur Dagmar veeretab ise trühvleid, meie armas kommimeister MoMari toodab meile marmelaadikomme, Köusikodu meisterdab imeliselt lõhnavaid küünlaid! Neid isuäratavaid, maitsvaid, aromaatseid, üllatavaid tooteid saab pakkida erinevatesse pakenditesse.
Kohalik ja kaunilt pakendatud maitse on eriline kingitus igaühele 😉

  • Saaremaa Veski MAJANAPSUD! Loodud saare memmede korjatud marjadest ja peremees Kaupo armastusest! 🙂 Valikuks kenad saare maitsed: RABARBER, ASTELPAJU, VAARIKAS, MAASIKAS, KIRSS, POHL, MUSTSÕSTAR, MUSTIKAS, AROONIA, ALÕTSA Üks väga maitsekas, tervistav, depressiooni alandav, moodsaid haigusi raviv idee kingituseks! 🙂
  • Saaremaa Veski nostalgilised KONDENSPIIMAPÄHKLID! Kes on neid söönud, meie oma Margarita valmistatud kondenspiimapähkleid, siis teab, et kaubanduses võrdväärset ei ole! Pähkleid on meil 10tk, 20tk ja 30tk karpides, aga loomulikult saab neid vastavalt soovile.
  • Veski KINKEKAART! Ei sisalda asju, vaid kingime lugu ja elamust! Pakume mönusaid saare maitseid. Korraldame erilaadseid üritusi. Kinkekaardi saame vormistada Teile sobivas väärtuses ja seda saab kasutada nii maitseelamuste kogemisel kui ürituste nautimisel! Kaarti võimalus kasutada kogunisti ühe aasta vältel!

Meie oleme rõõmsad, kui kingisaaja on rõõmus!
Veskipere 🙂

Võta meiega ühendust: +372 50 60 481 või kirjuta veski@saaremaaveski.ee