JÕULUKINGID VESKIST

Mida lähedastele või kolleegidele jõuludeks kinkida?

Anname omalt poolt väikesed ideed kallite inimeste kingikotti:

  • Saaremaa Veski MAJANAPSUD! Loodud saare memmede korjatud marjadest ja peremees Kaupo armastusest!  Valikuks kenad saare maitsed: RABARBER, ASTELPAJU, POHL, MUSTSÕSTAR, MUSTIKAS ja meie sel aastal eksklusiivselt valmistatud ja rahva südameid võitnud VAARIKAS. Üks väga maitsekas, tervistav, depressiooni alandav, moodsaid haigusi raviv idee kingikotti! 🙂
  • Saaremaa Veski jõuluhõngulised kondenspiimapähklid! Kes on söönud meie originaalseid, meie oma Margarita valmistatud kondenspiimapähkleid, siis teab, et kaubanduses võrdväärset ei ole. Nüüd oleme „pähklid“ üle puistanud piparkoogimekiga, et jõulumaitse püsiks keelel ja meeleolu oleks pühalik! 😛
  • Veski kinkekaart! Ei sisalda asju, vaid kingime lugu ja elamust! Pakume mönusaid saare maitseid. Korraldame erilaadseid üritusi. Kinkekaardi saame vormistada Teile sobivas väärtuses ja seda saab kasutada nii maitseelamuste kogemisel kui ürituste nautimisel!

Jõulud on meelespidamise, tänamise ja kingituste aeg!
Oleme rõõmsad, kui saame Sinu jõuluaega muhedamaks muuta!

Jõulude ootusärevuses,
Veskipere 🙂

Võta meiega ühendust: 44 33 776 või kirjuta veski@saaremaaveski.ee