UUS PEAKOKK, UUS MENÜÜ, UUS SUUND

Juba mõnda aega on Veskis uus peakokk Sten Märtin, kes on varem töötanud mitmes tunnustatud restoranis peakokana, seal hulgas Wasa Resort ja Mon Ami restoran ning hetkel juhib Tallinnas asuvas Rudolf restoranis kööki.

Sten peab Prantsuse kööki kaasaegse toidukultuuri alustalaks. Tema jaoks on olulised puhtad, selged ja eristuvad maitsed, mis moodustavad tõelise kunstiteose. Ta ammutab inspiratsiooni vaid parimatest Euroopa toorainetest ning on töötanud ka Michelini tärniga restoranis. „Armu protsessi ja näed ka tulemusi“ on ütlus, mida ta meelsasti kasutab ja millest oma tegemistes lähtub.

Uue menüü koostamisel soovisime keskenduda suuremas osas lihale ja pakkuda mitmekülgset valikut, et igaüks leiaks endale sobiva toidu. Samuti kasutame võimalikult palju kohalikku toorainet, et pakkuda meie külalistele parimat maitseelamust.

Julgustame külalisi toitu omavahel jagama, sest usume, et see mitte ainult ei rikasta nende maitseelamust, vaid toob ka inimesed üksteisele lähemale. Ühine söömine on alati olnud viis, kuidas inimesed saavad jagada rõõmu ja luua sidemeid. Jagamine toob lauda rohkem vestlust ja naeru.

Lisaks oleme kööki toonud Big Green Eggi – mitmekülgse grilli, mis annab meie roogadele eriti suurepärase maitse ning võimaldab meil pakkuda külalistele ainulaadseid ja meeldejäävaid maitseelamusi.

Tule ja tee oma maitsemeeltele pai!