OLEME ELAMUSRESTORAN, MIKS?

Saaremaa Veskis ei hakka igav ei lapsel ega täiskasvanul.
Miks?
Sest lisaks toidule ja joogile, püüame oma majas pakkuda külalisele lisaväärtust. Kui meile tuled, siis on sul võimalik lisaks mõnusale kõhutäiele osa saada meie 1899.aastal ehitatud tuuleveski ajaloost või napsutuurist või Veski ringkäigust.

Kuidas siis?

  • Meie ekraanidel illustreeritakse lihtsal moel, kuidas justnimelt meie tuulikus jahu jahvatati. Kuidas sai põllumehe toodud viljast sõmer jahu.
  • Meie kaminasaalis leiad sa püsiekspositsiooni tuulikutest. Milliseid tuulikutüüpe võib leiduda laiast maailmast, miks üldse neid vajati või mida nad meile jutustavad. Tule uudista julgesti.
  • Kui päike loojub, siis virgub meie tuuliku kehand ja seal hakkab videoinstallatsioonina jooksma üks äge lugu, nii saare kui ka veski ajaloost. Lugu algab jääajaga ning jõuab kohvik Veski sünnini. Meeleolukas lugu, mida hea tulla vaatama pere või kasvõi kogu suguvõsaga 🙂
  • 2021.aastal avasime napsutootmise koos degustatsiooniruumiga. Tavaliselt on peremees Kaupo ise kohal ja saate kuulda napsutootmise protsessist ja marjadest, mida napsudes kasutame. Kogu kokku oma hea seltskond ja tule meie meeleolukale napsu degusteerimisele. Lubame, et igav ei hakka ja tuju saab kenasti rõõmsamaks.
  • Meilt saad Sa tellida Veski ringkäigu, kus peremees Kaupo räägib põnevaid lugusid meie maja ajaloost, huvitavaid seikasid jahu jahvatamisest. Miks veskikivi on teinekord õhem ja siis jälle paksem, miks siledam või hoopis krobelisem. Millise tuulega sai head jahu, millal oli aga mõistlikum puhata..

Põimi oma restorani külastus elamuskogemusega!

Kui on suurem seltskond, võta meiega julgesti ühendust +372 45 33 776 või kirjuta veski@saaremaaveski.ee. Leiame hea lahenduse.

Aitäh, EAS, Turismiettevõtete ärimudeli rakendamise toetuse eest!
Aitäh, et usaldasite ja aitasite meid ideede elluviimisel ja visiooni teostamisel 🙂