KINGIIDEE VESKIST

Veski peremees Kaupo toodab ise napse, meie armas Margarita küpsetab nostalgilisi kondenspiimapähkleid, meie hea koogivõlur Dagmar veeretab ise trühvleid, meie armas kommimeister MoMari toodab meile marmelaadikomme, Köusikodu meisterdab imeliselt lõhnavaid küünlaid! Neid isuäratavaid, maitsvaid, aromaatseid, üllatavaid tooteid saab pakkida erinevatesse pakenditesse.
Kohalik ja kaunilt pakendatud maitse on eriline kingitus igaühele 😉

  • KINKEKARBID
    Erinevate saare ehtsa maitsetega, mis sobivad kingituseks nii sõbrale kui ka koostööpartnerile. Pakist leiad Veski käsitöönapsu, napsutrühvlid Mandlisaarelt, marmelaadikommid MoMarilt ja lõhnateraapilised käsitööküünlad Köusikodust! Saad ka ise oma jõulupaki luua lisades paki sisse kas ühe, kaks või kogunisti kolm head maitset 😉
  • Saaremaa Veski MAJANAPSUD
    Loodud saare memmede korjatud marjadest ja peremees Kaupo armastusest! Valikuks puhtad saarte marjade maitsed: RABARBER, ASTELPAJU, VAARIKAS, MAASIKAS, KIRSS, POHL, MUSTSÕSTAR, MUSTIKAS, AROONIA, ALÕTSA Üks väga maitsekas, tervistav, depressiooni alandav, moodsaid haigusi raviv idee kingituseks!
  • KONDENSPIIMAPÄHKLID
    Saaremaa Veski nostalgilised küpsised! Kes on neid söönud, meie oma Margarita valmistatud kondenspiimapähkleid, siis teab, et kaubanduses võrdväärset ei ole! Pähkleid on meil 10tk ja 20tk karpides, aga loomulikult saab neid vastavalt soovile ja arvule.
  • KINKEKAART
    Ei sisalda asju, vaid kingime lugu ja elamust ning hetki iseendale!
    Veski on ainulaadne elamuste keskpunkt. Kingime muretut aega erilises atmosfääris, hõrkusid maitsenaudinguid, majanapsusid, vörgutavaid kokteile, hinge hellitlevaid kontsertõhtuid ja muidu särtsakaid elamusi.
    Kinkekaardi saame vormistada Teile sobivas väärtuses ja seda saab kasutada nii maitseelamuste kogemisel kui ürituste nautimisel!

JÕULU ERIHINNAD (kuni 24.12.23):

  • Kinkekarp Veski napsuga (50cl) – 25€
  • Kondenspiimapähkid – 10tk/10€, 20tk/18€
  • Kinkekarp Veski napsu (50cl) ja Köusikodu küünlaga – 37€
  • Kinkekarp Veski napsu (50cl) ja napsutrühvlitega (8tk.) – 40€
  • Kinkearp Veski napsu (50cl) ja Momari marmelaadikommidega (9tk.) – 35€
  • Kinkekaart – meil on olemas 10€, 20€, 30€ ja 50€. Saab ka soovi korral muus vääringus.

Kingitusi saad osta Veskist kohapealt või saadame need sulle mugavalt postiga!
Lisaks leiad meid veel ka EHTNE Saaremaa jõuluturgudelt detsembris, kus kehtivad ka imetabased jõuluhinnad!

Meie oleme rõõmsad, kui kingisaaja on rõõmus!
Veskipere 🙂

Võta meiega ühendust: +372 50 60 481 või kirjuta veski@saaremaaveski.ee